І знову ті, хто полюбляє сісти за кермо нетверезим і думає, що за це їм нічого не буде — цього разу в Хмельницькому та Сумах

Водій авто ВАЗ потрапив у ДТП, бо їхав за кермом п’яним. Ось так просто: знехтував усіма правилами, особистою безпекою, не подумав про те, що його “нетвереза” поїздка може коштувати комусь життя. Просто легковажно сів за кермо напідпитку і поїхав, однак заїхав недалеко — у найближчий паркан.

“Драгер” під час перевірки на місці показав у водія 1,67 проміле алкоголю, що в понад 8 разів перевищує допустиму норму.

Та найсерйозніше в цій ситуації те, що чоловік вже давно позбавлений судом права керування транспортними засобами та вже неодноразово притягався до адміністративної відповідальності за керування напідпитку й інші порушення ПДР.

Хмельницькі патрульні склали на водія протоколи за ст. 130 за повторне протягом року керування автомобілем в стані сп’яніння та ст. 124 за вчинення ДТП без потерпілих КУпАП, а також постанову за керування транспортним засобом, бувши позбавленим такого права судом.

Тим часом у Сумах інший водій вирішив відкрити мотосезон, сівши за кермо у стані алкогольного сп’яніння. Його зупинили патрульні за порушення ПДР. У “Драгер” водій надув 1,81 проміле. За допустиму норму це більше в 9 разів. До того ж чоловік взагалі не мав права керувати мотоциклом, за що й отримав від патрульних адмінматеріали за ст. 130 (Керування в стані алкогольного сп’яніння) та ч. 2 ст. 126 (Керування особою транспортним засобом, яка не має права керування) КУпАП.

Щодня ми проводимо профілактичну роботу серед водіїв та демонструємо жахливі наслідки, до яких призводить керування напідпитку. Однак деякі водії вперто продовжують їздити в стані алкогольного сп’яніння, не думаючи про те, що цей раз може стати останнім.