Патрульні винесли на руках жінку, яка під час пожежі не могла самостійно вийти з задимленого будинку

Патрульні винесли на руках жінку, яка під час пожежі не могла самостійно вийти з задимленого будинку

Патрульні винесли на руках жінку, яка під час пожежі не могла самостійно вийти з задимленого будинкуГорить багатоповерхівка на вулиці Олега Ольжича у Миколаєві. Густий дим валить з вікон сходових майданчиків з 3 по 9 поверх — це те, що побачили патрульні щойно прибули на виклик. Охоронці порядку негайно взялися евакуювати мешканців будинку, покликавши на допомогу колег.На місце прибули вогнеборці й почали локалізувати загоряння, тим часом патрульні продовжували виводити людей з помешкань. Цієї миті інспекторів підбігла схвильована жінка та пояснила, що в квартирі на 4 поверсі залишилася її мама, яка не може самостійно йти сходами через проблеми зі здоров'ям.Попри значне задимлення, патрульні негайно кинулися у вказану квартиру, на руках винесли жінку на вулицю й потому передали її лікарям.Рятувальники локалізували пожежу. На щастя, у цій ситуації усі лишилися живі. Донька врятованої подякувала патрульним за сміливість та побажали легкої служби.

Опубліковано Патрульна поліція України Середа, 20 лютого 2019 р.

Горить багатоповерхівка на вулиці Олега Ольжича у Миколаєві. Густий дим валить з вікон сходових майданчиків з 3 по 9 поверх — це те, що побачили патрульні щойно прибули на виклик. Охоронці порядку негайно взялися евакуювати мешканців будинку, покликавши на допомогу колег.

На місце прибули вогнеборці й почали локалізувати загоряння, тим часом патрульні продовжували виводити людей з помешкань. Цієї миті інспекторів підбігла схвильована жінка та пояснила, що в квартирі на 4 поверсі залишилася її мама, яка не може самостійно йти сходами через проблеми зі здоров’ям.

Попри значне задимлення, патрульні негайно кинулися у вказану квартиру, на руках винесли жінку на вулицю й потому передали її лікарям.

Рятувальники локалізували пожежу. На щастя, у цій ситуації усі лишилися живі. Донька врятованої подякувала патрульним за сміливість та побажали легкої служби.