Десятий ювілейний випуск слухачів Академії патрульної поліції: як це було

Сьогодні завершили навчання ще 55 слухачів Академії патрульної поліції. Випускники вирушать на службу в 7 областей України й невдовзі заступлять на своє перше патрулювання.

Привітав нових поліцейських заступник голови Національної поліції Александр Фацевич: “Десятий випуск Академії патрульної поліції — це знаменна дата для Національної поліції України. Кожен із вас вибрав непросту професію — захищати спокій громадян на вулицях рідних міст. Бережіть себе, свої сім’ї та напарників. З честю несіть звання поліцейського, розвивайтеся, зростайте, а ми створимо для вас необхідні умови й надамо всебічну підтримку”.
Навчалися патрульні протягом 4 місяців й опановували такі важливі дисципліни, як тактична та вогнева підготовки, захист життя та здоров’я поліцейського, кримінальне право, курс з ефективної комунікації та безпечного керування автомобілем.

Усі випускники показали високі результати в навчанні, а найкращі слухачі отримали відзнаки за відмінне навчання. 😎
Під час церемонії до випускників звернувся перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Oleksiy Biloshytskiy: “Сьогодні подвійне свято — випуск Академії патрульної поліції і день, коли ви приєднуєтесь до міцної поліцейської родини. Ви пройшли суворий відбір і якісне навчання. Через кілька днів ви вийдете на вулиці рідних міст, щоб подивитися в очі людям, заради яких ви пройшли весь цей шлях і задля яких несете звання поліцейського. Не забувайте, що ми служимо українському народові! Пишаємося кожним з вас!”

Заступник директора програми The International Criminal Investigative Training Assistance Program (ISITAP) в Україні Tim Janowick наголосив, що кожен поліцейський є лідером. “Нехай сміливість і мужність буде основою цього поліцейського лідерства. Незалежно від нашої національності, ми всі — на тонкій синій лінії, яка розділяє добро і зло, хаос та порядок. У нас єдина мета — забезпечити безпеку населення. Будьте віддані своїй службі, сміливими і хоробрими. Ви — герої, на яких чекають громадяни”, — звернувся Тім Яновік до випускників.
За час свого існування Академія патрульної поліції вже забезпечила первинну підготовку 707 патрульних для всієї України.

Вітаємо колег у команді професіоналів! Легкої служби новим захисникам наших міст!