Ще 5 нових інструкторів отримали сертифікати з курсу “Основи лідерства“

Сьогодні інструктори, які пройшли два модулі програми підготовки тренерів, отримали відповідні сертифікати про успішне завершення навчання. Це патрульні — Альона Стрижак, Наталія Новікова, Ірина Зелена, Руслан Петренко, Антон Сидоренко. Тепер вони разом з колегами-інструкторами — Максимом Демчиком та Євгеном Зборовським, які вже рік викладають цей курс, зможуть викладати основи лідерства командирам батальйонів та їхнім заступникам.

Також сьогодні завершилися три одноденні семінари-повторення для командирів та керівників патрульної поліції, які раніше вже проходили повний курс “Основи лідерства”. Це дасть їм змогу ефективніше застосувати здобуті раніше знання та досвід.

Такі навчання стали можливими завдяки Проекту підтримки підготовки поліцейських (РТАР), що реалізується в Україні “Агрітім Канада Консалтинг Лтд” за фінансування Уряду Канади.

Загалом 73 командир патрульної поліції з різних міст України взяв участь у цих семінарах у Києві, щоб підвищити рівень свого професійного розвитку.

Начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков подякував канадським колегам за підтримку та звернувся до патрульних: “Ви навчилися новим прийомам і технікам володіння собою в екстремальних ситуаціях. Дуже важливо вміти донести набуті знання до своїх підлеглих. Ви повинні завжди йти попереду та власним прикладом мотивувати й надихати свій особовий склад”.

Старший радник з поліцейських питань Проекту підтримки підготовки поліцейських (РТАР) Джоу МакАллістер подякував патрульним за службу й побажав довгої, успішної, безпечної роботи та не зупинятися на досягнутому.