Командири патрульної поліції пройшли курс лідерства в Києві

Сьогодні 25 командирів батальйонів та рот, а також їхні заступники, з 18 міст України отримали сертифікати про успішні результати навчання на тижневому тренінгу “Основи лідерства: курс для командирів патрульної поліції“.

Курс викладав старший радник з поліцейських питань Проекту підтримки підготовки поліцейських (Police Training Assistance Project – PTAP) Джо МакАллістер спільно з українськими інструкторами.
Сесії були присвячені гендерній рівності, багатоманітності робочого середовища, лідерству, комунікаціям, реагуванню на надзвичайні події, подоланню стресу, роботі з конфліктами та взаємодії поліції з громадою.

Заступник начальника Департаменту патрульної поліції Вадим Зеленський висловив вдячність нашим канадським колегам за постійну підтримку й допомогу та наголосив на важливості таких навчань.
“Ви повинні навчати свій особовий склад, на власному прикладі показати до чого потрібно прагнути. Віддавайте їм свої знання, надихайте їх та мотивуйте до кращого результату“, – звернувся він до командирів.

РТАР продовжує сприяти зміцненню потенціалу та професійному розвиту командирів патрульної поліції в Україні.