Херсонські патрульні приймали почесних гостей із Канади та США

Днями в управління патрульної поліції в Херсонській області завітала міжнародна делегація, до складу якої увійшли керівник відділу з правоохоронних питань Посольства США в Україні Стефані Холмс разом зі співробітниками відділу, представники Програми підвищення кваліфікації для органів кримінального розслідування (ICITAP) Департаменту юстиції США, директор Проекту підтримки підготовки поліцейських (РТАР) Том Монастирські спільно з учасниками проекту та старший радник з навчальних програм Канадської поліцейської місії в Україні.

Почесних гостей зустрів начальник управління патрульної Константин Дронгаль.

Під час зустрічі він розповів гостям про структуру підрозділу, роботу відділів та секторів управління, їхні функціональні обов’язки та напрямки подальшого розвитку.

У рамках візиту обговорювалися такі важливі питання, як покращення умов несення служби особового складу, підвищення мотивації та рівня професійної підготовки патрульних поліцейських. Також начальник управління розповів про взаємодію патрульної поліції з представниками громадських організацій. Насамкінець Константин Дронгаль презентував учасникам делегації проект з посилення публічної безпеки на одній з центральних вулиць Херсона, якій реалізується спільно з активними містянами.

Гості подякували за чудовий візит, знайомство з життям патрульної поліції та побажали успіхів у службі.