Житомирські патрульні затримали чоловіка, який напередодні втік з-під варти

Удень 31 липня з приміщення Житомирського обласного медичного консультативно-діагностичного центру втік один із засуджених чоловіків, якого доставили до медичної установи для обстеження у зв’язку зі скаргами на погане самопочуття.

У місті негайно було введено спеціальні заходи для встановлення місця перебування втікача.

1 серпня, близько 1-ї години ночі, на майдані Згоди патрульні помітили групу невідомих чоловіків, які помітно занервували та намагалися уникнути зустрічі з поліцейськими. Особи пришвидшилися та різко змінили напрямок руху, проте інспектори наздогнали та зупинили їх.

Один із чоловіків був схожим за орієнтуванням на втікача. Він не надав документів, які б підтверджували його особу, та помітно нервував під час спілкування з інспекторами.

Охоронці порядку затримали громадянина та доставили до міського відділу поліції. З’ясувалося, що саме цей чоловік напередодні втік з-під варти з приміщення діагностичного центру.

Утікача передали працівникам Житомирської виправної колонії, які повернули його до місць позбавлення волі. За вказаним фактом проводиться досудове розслідування, розпочате за ст. 393 (Втеча з місця позбавлення волі або з-під варти) ККУ.