У Дніпрі патрульні затримали чоловіків, які можуть бути причетні до вчинення низки злочинів

На автомобілі Mitsubishi пересуваються особи, що можуть бути причетні до вчинення крадіжок, та особа у розшуку. Таке орієнтування надійшло патрульним близько 1-ї години дня.

Вказаний транспортний засіб інспектори зупинили на вулиці Передовій. Той рухався у напрямку виїзду з міста. У салоні авто перебували троє чоловіків. Один з них вискочив з авто й намагався втекти від поліцейських, однак інспектори наздогнали та затримали його.

Ним виявився 28-річний громадянин, який перебував у розшуку й підозрюється у скоєнні злочину за ст. 289 (Незаконне заволодіння транспортним засобом) ККУ. Окрім нього в авто перебували особи, які можуть бути причетними до неодноразового скоєння крадіжок.

На місце події патрульні викликали слідчо-оперативну групу. Під час поверхневої перевірки в автомобілі виявили предмет, схожий на пістолет, набої, відмички та предмети, схожі на холодну зброю.

Громадянина, що перебував у розшуку, передали співробітникам Новокодацького відділку поліції. Інших двох затриманих доставили до Амур-Нижньодніпровського відділку поліції.