Патрульні Дніпра затримали чоловіків, ймовірно, причетних до 3 пограбувань за ніч

У ніч на 19 квітня спецлінії 102 надійшло повідомлення про пограбування: на Європейському бульварі троє чоловіків вихопили в громадянина телефон та втекли на автомобілі ЗАЗ у невідомому напрямку.

Під час відпрацювання цього виклику патрульні отримали повідомлення про ще один грабіж на вулиці Короленка, поблизу нічного клубу. Звертався іноземець, у якого зловмисники відібрали гроші й також поїхали на автомобілі ЗАЗ.

За кілька хвилин до поліції звернувся ще один чоловік: троє невідомих бризнули з газового балончика йому в лице, вихопили сумку з документами й втекли на авто, яке вже розшукували поліцейські.

На вулиці Макарова патрульні зупинили транспортний засіб ЗАЗ, схожий за орієнтуванням. У салоні автомобіля перебували троє чоловіків. Вони помітно нервували під час спілкування з інспекторами й плуталися в поясненнях.

Під час поверхневої перевірки у можливих нападників виявили електрошокер, ніж, газовий балончик та телефон, який належав одному із заявників. Усіх трьох ймовірних зловмисників впізнали потерпілі.

Надалі слідчі розбиратимуться у справі та з’ясовуватимуть усі обставини.