Менше ніж за 10 хвилин патрульні Києва затримали чоловіків, які, ймовірно, незаконно проникли до чужої квартири

Вчора приблизно опівдні спецлінії 102 надійшло повідомлення від мешканки однієї з багатоповерхівок на вулиці Героїв Севастополя про те, що двоє невідомих проникли до квартири її сусіда.

Патрульним, які прибули на вказану адресу, пильна сусідка розповіла, що спостерігала за невідомими через дверне вічко. Вони нишпорили біля сусідських дверей і заліплювали дверні вічка квартир на поверсі.

Також спостережлива заявниця повідомила, що невідомі втекли за хвилину до приїзду поліцейських. Жінка вказала напрямок у якому ті зникли. Один екіпаж залишився на місці події, а інший негайно кинувся на пошуки злочинців. Заявниця у телефонному режимі надала патрульним опис чоловіків.

Уже менше ніж за 10 хвилин охоронці порядку виявили двох громадян, схожих за орієнтуванням. Ймовірних зловмисників інспектори затримали. Обоє затриманих — іноземці. Заявниця підтвердила, що саме цих осіб вона бачила у квартирі сусіда.

Патрульні викликали на місце слідчих, які надалі займатимуться цією справою. Про випадок повідомили власника квартири. Обох затриманих поліцейські доставили до Солом’янського управління поліції.