У місті Ізмаїл відбувся запуск патрульної поліції

Сьогодні відбулося урочисте відкриття Відділу організації несення служби в місті Ізмаїл Управління патрульної поліції Одеської області.

Відтепер патрульні поліцейські підтримуватимуть правопорядок на вулицях Ізмаїла, оберігатимуть спокій громадян та робитимуть життя у місті безпечним.

Урочисті заходи проходили за участі начальника Департаменту патрульної поліції Євгенія Жукова, начальника Головного управління Національної поліції в Одеській області Дмитра Головіна, представників Департаменту патрульної поліції, ГУНП в Одеській області та міського голови Ізмаїла Андрія Абрамченка.

Планується, що кожної зміни на патрулювання заступатимуть близько 10 екіпажів поліцейських.

“Наразі патрульних по всій Україні працює 16 тисяч осіб. Три роки тому, коли ми тільки запускали патрульну поліцію, було лише 2 тисячі людей Сім’я патрульної поліції зростає. У поліцію приходять люди, які прагнуть захищати своїх громадян. Вони готові служити з честю і гідністю. І попри всю критику в сторону патрульної поліції, довіра до нас дуже висока”, — зазначив начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков.

Також Євгеній Жуков представив т.в.о начальника відділу організації несення служби в місті Ізмаїл Управління патрульної поліції Одеської області — Василя Коряка.

У привітальній промові учасники заходу наголосили, що патрульна поліція зарекомендувала себе як професійна, чесна та самовіддана структура, і закликали новий особовий склад сумлінно виконувати свої службові обов`язки та самовіддано забезпечувати безпеку та комфорт жителів міста.

Після завершення урочистої частини усі охочі мали можливість поспілкуватися з патрульними та ознайомитися з оснащенням службових автомобілів. Найменшим жителям інспектори роздали тематичну літературу.

Вітаємо, колеги, в нашій великій родині! Наснаги вам та витримки на службі!