Патрульні Києва пройшли тренінг по запобіганню жорстокому ставленню до тварин

Його мета — створення спільної системи в рамках якої групи захисту тварин, поліція та муніципалітет зможуть спільно боротися з жорстокістю до тварин, зменшити кількість жертв злочинів пов’язаних з тваринами та притягувати підозрюваних правопорушників до відповідальності.

Під час цього тренінгу патрульні вдосконалювали свої знання щодо боротьби з неналежним поводженням з тваринами. Такі заняття дуже корисні для патрульних, адже у своїй роботі вони нерідко стикаються з випадками насилля над тваринами та жорстоким ставленням людей до них.

Тренінг реалізований Naturewatch Foundation у співпраці з Марком Ранделлом — старшим офіцером поліції у відставці та директором громадської організації захисту тварин з Великої Британії. Він має понад 7 років досвіду розслідування злочинів пов’язаних із тваринами.

Марк Ранделл поділився досвідом роботи з громадськими організаціями щодо захисту тварин, та як поліція може з ними співпрацювати, і висловив сподівання, що цей тренінг допоможе в боротьбі з жорстоким поводженням з тваринами в Україні.