Запорізька патрульна, яка мала вихідний у жіноче свято, самостійно затримала ймовірного грабіжника

8 березня, близько 14-ї години, патрульні отримали інформацію про те, що командир 3 батальйону Дар’я Краснікова, яка в цей день мала вихідний, переслідує двох грабіжників.

Дар’я стала очевидцем того, як на вулиці Святого Миколая невідомі побили чоловіка, забрали його барсетку й почали втікати. Поліцейська негайно взялася наздоганяти нападників і телефоном повідомила про це своїх колег.

Одного з ймовірних зловмисників Дар’я оперативно затримала. Водночас інший екіпаж патрульних перевірив прилеглу територію та виявив потерпілого. 57-річний чоловік розповів, що у його сумці були документи, мобільний та 3 тисячі гривень.

Затриманого поліцейська передала своїм колегам. У нього під час поверхневої перевірки виявили мобільний телефон потерпілого. Ймовірний зловмисник показав місце, де вони зі спільником викинули речі з барсетки. Там інспектори виявили документи на ім’я потерпілого.

До того ж затриманий повідомив патрульним адресу проживання свого спільника, додавши, що він з награбованими грошима поїхав до себе додому. Згодом цього чоловіка затримав інший екіпаж патрульних.

Обох затриманих доставили до відділку поліції. Зараз у справі розбираються слідчі.