“Давай вирішимо проблему на місці” — у Вінниці чоловік намагався дати хабаря патрульному

У ніч на 25 лютого патрульні поліцейські прибули на виклик про ДТП на перехресті вулиць Академіка Янгеля та Замостянської. Там зіткнулися два автомобілі — Volkswagen та Fiat Ducato. На щастя, унаслідок аварії ніхто не постраждав.

Під час спілкування з 18-річним водієм Volkswagen інспектори помітили в нього явні ознаки алкогольного сп’яніння. Тест на стан сп’яніння показав позитивний результат — рівень алкоголю в організмі водія в 4,5 рази перевищував допустиму норму (0,91 проміле).

Щойно поліцейські почали складати на юного водія протокол за нетверезе керування, на місці події з’явився 27-річний товариш правопорушника.

“Давай вирішимо проблему на місці”, — декілька разів звернувся чоловік до одного з патрульних. Поліцейські попередили його про кримінальну відповідальність за пропозицію неправомірної вигоди, однак чоловіка це не зупинило. Він запропонував патрульним 5000 гривень, аби вони закрили очі на правопорушення нетверезого водія.

Інспектори одразу викликали на місце слідчо-оперативну групу. Чоловіка, який намагався дати хабаря поліцейським, доставили до відділку.