В Управлінні патрульної поліції у Миколаївській області представили тимчасово виконуючого обов’язки керівника

30 січня заступник Голови Національної поліції України Олександр Фацевич представив тимчасово виконуючого обов’язки керівника Управління патрульної поліції у Миколаївській області – Віталія Данілу.

Як зазначив Олександр Фацевич, Віталій розпочав свою роботу в патрульній поліції Одеси. Після цього він обіймав посаду командира батальйону Управління патрульної поліції Миколаєва. За цей час Віталій Даніла зарекомендував себе досвідченим поліцейським і керівником.

“У грудні минулого року група осіб захопила та забарикадувалася в адміністрації одного з місцевих ринків. Саме під керівництвом Віталія Даніли майже два десятки озброєних зловмисників були знешкоджені”, – зазначив заступник Голови Нацполіції.

Начальник ГУНП в Миколаївській області Юрій Мороз привітав т.в.о.керівника, побажав успіхів у роботі та надалі працювати у такому ж темпі та розвиватися разом з ГУНП.

Віталій Даніла подякував за підтримку та наголосив: “Головним показником роботи патрульної поліції є довіра та безпека громадян. Я починав свій шлях простим патрульним, як і ви, і розумію усі проблеми та труднощі служби. Тільки об’єднавши наші зусилля, ми створимо зразковий підрозділ. Нам все вдасться!”.