Кейс та сумку, вщент набиті речовинами, схожими на наркотичні, виявили патрульні Києва у водія-порушника

Подія сталася близько 5-ї години ночі, 30 січня. На проспекті Генерала Ватутіна патрульні помітили автомобіль Chevrolet Aveo, водій якого, під час виїзду з території автомийки, порушив вимоги дорожнього знаку 3.21 “В’їзд заборонено”.

Поліцейські транспортний засіб зупинили й під час спілкування з водієм помітили, що той помітно нервує. Згідно зі ст. 34 закону України “Про Національну поліцію” було проведено поверхневу перевірку салону авто.

На задньому сидінні автомобіля патрульні виявили кейс у якому були: великі пакети з кристалічною речовиною білого кольору, пакети з кристалічною речовиною зеленого, червоного та коричневого кольорів, пакети з білою та жовтою порошкоподібними речовинами, схожими на наркотичні. До того ж у кейсі виявили електронні ваги та велику кількість порожніх зіп-пакетів.

Також за водійським сидінням виявили сумку, у якій були згортки з кристалічною, ймовірно, наркотичною речовиною.

Водій пояснив, що ці речі йому передав незнайомець і попросив відвезти їх у певне місце, але куди, чоловік не пам’ятає. Водій додав, що не знає, яка саме речовина у цих пакетах.

Патрульні поліцейські затримали 34-річного водія. На місце події викликали слідчо-оперативну групу, яка надалі розбиратиметься у цій справі.