Патрульну поліцію Чернівецької області очолив новий керівник

Сьогодні, 29 січня, до Управління патрульної поліції в Чернівецькій області завітав перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький, щоб представити нового керівника. Відтепер очолювати Управління буде Артур Шкроб.

“З гордістю представляю вам нового керівника патрульної поліції Чернівецької області. Артур Олександрович вже відомий Чернівцям, адже раніше виконував обов’язки заступника начальника УПП в м. Чернівці, після був призначений начальником патрульної поліції в Кривому Розі. Артур Олександрович – професіонал, який справляється з покладеними на нього обов’язками та вносить свій вклад в розвиток реформи поліції України. Це та людина, яка завжди стоятиме пліч-о-пліч разом з особовим складом. Дуже приємно, що вас вестиме за собою такий керівник”, – зазначив Олексій Білошицький.

Новопризначений керівник подякував за довіру та підтримку й наголосив на основних цілях роботи патрульних поліцейських, зокрема, на зменшенні вуличної злочинності, забезпеченні порядку на дорогах та безпеці громадян.

“Наш обов’язок – служити самовіддано, чесно та справедливо на благо людей, які нам довіряють. Впевнений, що разом нам це вдасться”, – наголосив керівник патрульної поліції Чернівецької області.

Довідково:
Артур Шкроб починав службу в УПП в м. Івано-Франківськ.
З березня 2016 року – в УПП в м. Чернівці (заступник начальника Управління-начальник відділу моніторингу та аналітичного забезпечення).
З серпня 2017 – начальник УПП в м. Кривий Ріг.