Одеські патрульні по гарячих слідах затримали підозрюваних у пограбуванні

23 січня, близько 12-ї години, патрульні отримали інформацію про пограбування у Київському районі міста. У телефонній розмові заявниця пояснила, що невідомі чоловіки відкрито заволоділи її сумкою з особистими речами та втекли.

Поліцейські з’ясували прикмети нападників та встановили транспортний засіб, на якому вони зникли.

Орієнтування на автомобіль Volkswagen, на якому втекли четверо нападників, передали усім екіпажам міста.

Згодом патрульні помітили вказаний транспортний засіб на вулиці Академіка Корольова. На вимоги поліцейських про зупинку водій не реагував та продовжував рух, намагаючись втекти. Уникаючи переслідування правопорушники грубо порушували ПДР, створювали численні аварійні ситуації та наражали на небезпеку життя пішоходів.

На вулиці Архітекторській автомобіль порушників зупинили шляхом блокування. Під час затримання водій легковика здійснив наїзд на поліцейського, чим завдав йому травм. Також один з підозрюваних здійснив напад на правоохоронця з використанням холодної зброї. Для його затримання поліцейські використали вогнепальну зброю.

Зрештою усіх підозрюваних затримали. У них вилучили речові докази злочину – викрадену сумку. Затриманих передали слідчим, яких викликали для проведення необхідних процесуальних дій.

Поліцейського, який зазнав тілесних ушкоджень, доставили до медичного закладу для надання допомоги. Обставини події з’ясовуються.