Патрульна поліція вітає нових працівників у команді

Ще 52 інспектори відтепер нестимуть службу в Управлінні патрульної поліції Києва. Сьогодні 43 чоловіків та 9 жінок урочисто присягнули на вірність українському народові. Переконані, що новобранці стануть надійними напарниками та підтримкою для колег.

На урочистій церемонії до нових поліцейських звернувся перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький: “Кожен з вас особистою працею, наполегливістю і бажанням довів, що він дійсно хоче й може служити українському народові. Адже ви пройшли складний шлях відбору, навантажене, сконцентроване і не просте навчання. Багато хто відсіявся і не пройшов далі. А ті люди, ті поліцейські, які стоять тут зараз, дійсно довели, що вони найкращі”.

Привітав новобранців також заступник начальника Управління Олег Чувілкін: “Пам’ятайте чому вас вчили, навчайтеся нового, отримуйте досвід та прикривайте свої напарників”.

Уже цими вихідними частина з нових інспекторів вийде на своє перше патрулювання, аби підтримувати правопорядок у столиці, оберігати спокій громадян та робити життя у місті безпечним.

У добру путь! Нехай усе вдається!