Чоловіків, які у Києві пограбували лікаря, оперативно затримали патрульні поліцейські

На зупинці громадського транспорту в Дніпровському районі сталося пограбування. Невідомі у чорному одязі побили чоловіка та відібрали сумку з особистими речами. Як виявилося, потерпілий працює лікарем інтенсивної терапії, а у його сумці було медичне обладнання, лікарські засоби, а також документи. Заявник разом з очевидцями події надали детальний опис нападників.

Невдовзі, під час відпрацювання прилеглої території, патрульні виявили посеред вулиці документи на ім’я потерпілого. А біля одного з будинків на вулиці Володимира Сосюри помітили 2 осіб, схожих за описом. Ті швидко забігли до під’їзду будинку, аби уникнути зустрічі з поліцейськими. З’ясувалося, що у цьому будинку розташований хостел, а чоловіки заховалися у одному з номерів. На допомогу прибули ще декілька екіпажів патрульних.

З вікна номеру ймовірні зловмисники викинули сумку з речами потерпілого. У ній виявили тонометр та лікарські засоби. Заявник підтвердив, що ці речі належать йому.

Двох чоловіків, 32 та 28 років, патрульні поліцейські затримали у вказаному номері та доставили до відділку поліції. Обставини події з’ясовує слідчо-оперативна група.