7 хвилин та 10 вогнегасників знадобилося рівненським патрульним, аби загасити палаючий автомобіль та попередити можливу трагедію

На автодорозі Київ-Чоп патрульні помітили вантажний автомобіль Renault Magnum з напівпричіпом, із задньої частини якого йшов густий чорний дим. Виявилося, що авто загорілося під час руху. Інспектори негайно кинулися на допомогу водію.

Поліцейські тимчасово обмежили рух транспортних засобів на цій ділянці, оскільки існувала можлива загроза вибуху автомобіля і, як наслідок, загроза життю та здоров’ю інших учасників дорожнього руху.

З’ясувалося, що в авто горить заднє ліве колесо. Спроби водія самостійно загасити полум’я були марними.

Аби запобігти загорянню напівпричіпу та пошкодженню вантажу, тягач від’єднали та відігнали на безпечну відстань, де продовжили гасити вогонь.

Полум’я гасили вогнегасником зі службового авто, а також вогнегасниками, які надали водії, що зупинилися допомогти. Спільними зусиллями поліцейських та небайдужих водіїв пожежу вдалося ліквідували за 7 хвилин. Для цього використали близько 10 вогнегасників, а також сніг.

Під час пожежі ніхто не постраждав, вантаж не був пошкоджений. Автомобіль Renault Magnum зазнав незначних пошкоджень, проте зміг самостійно продовжити рух.