“Дайте мені ті копії протоколів, я піду завтра все скасую в суді”, — нетверезий водій, на якого патрульні Львова склали адмінматеріали

Водія-порушника, що пошкодив чуже авто й назвався колишнім прокурором, відсторонили від керування патрульні.

Ось, як це було: житель одного з будинків на вулиці Джона Леннона почув, що спрацювала сигналізація його авто. Визирнувшим у вікно, громадянин побачив: автомобіль Mercedes-Benz здавав назад і пошкодив дзеркало з дверцятами на його Mitsubishi. Власник пошкодженого транспортного засобу вибіг на вулицю й викликав патруль.

Патрульні одразу помітили ознаки алкогольного сп’яніння у водія-порушника. Свою провину він заперечував, запевняв, що все оскаржить у суді, адже він, мовляв, колишній прокурор, а нині працює адвокатом.

“Дай мені копію протоколів тих, я завтра піду все скасую в суді. Зроблю собі експертизу”, — сказав порушник одному з патрульних поліцейських.

Перевірка виявила в крові цього водія 2,86 проміле, що перевищує допустиму норму в 14 разів. На нього склали адмінматеріали за скоєну ДТП й керування у нетверезому стані, а також за відсутність необхідних документів для керування.

Протягом року цього чоловіка зупиняли нетверезим за кермом уже двічі.