Патрульні поліцейські Києва знайшли батька з сином, які майже 7 годин блукали лісом

Рідні самотужки намагалися розшукати заблукалих, однак всі спроби виявилися марними й вони звернули по допомогу до патрульних.

Близько 19-ї години спецлінії 102 надійшов виклик про чоловіка та його 10-річного сина, які заблукали у лісі в районі вулиці Новоросійської. Заявниця розповіла, що її чоловік дуже погано ходить і лише за допомогою ціпка. Вони з сином ще о 16-й годині пішли прогулятися до лісу, але загубилися й не можуть знайти дороги додому. Чоловік подзвонив на мобільний дружині й попросив допомоги. Жінка з іншими родичами декілька годин шукали їх, але так і не знайшли.

Патрульні поліцейські понад 3 години прочісували територію лісу й врешті виявили заблукалих людей, щоправда, аж зі сторони Броварського проспекту. Інспектори зазначають, що частково заїжджали до лісу на службовому авто. Там, де рух транспорту був неможливий, йшли пішки.

42-річний чоловік розповів, що він виріс у цих місцях і знає цей ліс, як свої п’ять пальців. Тому дуже злякався, коли зрозумів, що заблукав і не може знайти вихід.

Патрульні поліцейські передали чоловіка та дитину родичам. Обоє в задовільному фізичному стані, від допомоги лікарів відмовилися.

чоловік Київ