На Кубку України з джіу-джитсу патрульні Києва посіли призові місця

Щодня наші патрульні поліцейські розвиваються, працюють над собою, вдосконалюють свою фізичну форму, аби в майбутньому застосувати нові знання та вміння у своїй роботі.

8 жовтня у Кривому Розі відбувся Відкритий Кубок України з джіу-джитсу. У турнірі змагалися близько 100 спортсменів з усієї України. Участь у змаганнях взяли й представники від патрульної поліції Києва — Андрій Кіндюшенко та Роман Фургалець.

Джіу-джитсу — японське бойове мистецтво, яке вивчає техніку ведення ближнього бою з одним або кількома суперниками, зі зброєю та без неї.

Патрульні Роман та Андрій змагалися у двох розділах джіу-джитсу — не-ваза (боротьба з використанням задушливих прийомів) та фул-контакт (боротьба з використанням ударної техніки).

У результаті Роман Фургалець став переможцем у ваговій категорії до 77 кілограм у розділі фул-контакт та посів 2 місце у розділі не-ваза.

Андрій Кіндюшенко став другим у розділі фул-контакт та третім у розділі не-ваза у ваговій катерії до 77 кілограм.

Обоє патрульних вже протягом тривалого часу займаються різними видами бойових мистецтв. Свого часу Роман займався тайським боксом та вільною боротьбою, а Андрій ще в студентські роки опановував панкратіон. Бойовим мистецтвом бразильське джіу-джитсу Роман та Андрій займаються лише рік, однак постійні тренування вже дають свої плоди.

Вітаємо наших патрульних з цими високими результатами й бажаємо наснаги, незламності духу та нових перемог!

photo_2017-10-10_12-43-48