Київська патрульна поліція прийняла до своїх лав нових інспекторів

6 жовтня 267 нових патрульних поліцейських столиці урочисто склали присягу на вірність українському народові.

Віднині новобранці служитимуть суспільству, забезпечуючи права і свободи людини, протидіючи злочинності, підтримуючи публічну безпеку та порядок.

присяга 1

Відбір майбутніх поліцейських проходив у кілька етапів. Тестування, медичне обстеження, перевірка рівня фізичної підготовки та співбесіда з поліцейською комісією вимагали від кандидатів знань, навичок та відповідної роботи над собою.

присяга 2

Серед нових поліцейських 223 чоловіки та 44 жінки. Понад три місяці всі вони проходили первинну професійну підготовку, вивчали законодавчу базу, отримували навички надання першої медичної допомоги, опановували тактичну та вогневу підготовки.

З початком служби патрульних привітав тимчасово виконуючий обов’язки начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький: “Вітаю вас із приєднанням до нашої міцної і дружньої родини. Кожен з вас пройшов складний етап відбору та навчання. Цей шлях був справді непростим. Однак те, що ви зараз стоїте тут означає, що лише найкращі достойні звання поліцейського. Ми пишаємося вами”.

присяга 4

Нагадуємо, що набір до патрульної поліції Києва триває. Не пропустіть нагоду долучитись до нашої команди та заповнити анкету на офіційному сайті патрульної поліції у розділі Конкурси (patrol.police.gov.ua/jobs). Заяви на участь у конкурсі приймаються до 16 жовтня.

присяга 5