Київські патрульні вгамовували чоловіка, який влаштував розгром у власній квартирі та намагався вкоротити собі віку

Громадянин поводився агресивно та своїми діями неабияк перелякав власних дружину й дітей.

Близько 22-ї години жінка повідомила патрульним, що її нетверезий чоловік влаштував погром у квартирі, трощить і розкидає меблі та посуд. Заявниця наголосила, що в помешканні також перебувають троє їхніх малолітніх дітей, які дуже налякані такою поведінкою батька. Вона попросила екіпаж патрульних приїхати якнайшвидше. Подія сталася в одному з будинків на проспекті Правди.

Коли на місце прибули поліцейські, чоловік забарикадувався в одній з кімнат й продовжував ламати меблі та кидатися ними. Правоохоронці негайно вивели з помешкання жінку з дітьми й почали вгамовувати чоловіка. Громадянин на контакт з поліцейськими не йшов, погрожував дружині та патрульним фізичною розправою, нецензурно висловлювався, а потім заявив, що покінчить життя самогубством.

Згодом на місце прибули ще декілька екіпажів патрульних. Тим часом чоловік вийшов на балкон та погрожував стрибнути. Спільними зусиллями патрульним поліцейським вдалося запобігти непоправному.

Чоловіка зняли з піддашка балкона й передали лікарям. 33-річного врятовано з явними ознаками алкогольного сп’яніння шпиталізували до спеціального медичного закладу.