У Луцьку патрульні рятували непритомного чоловіка і 16-річну дівчину, що опинились у скрутній ситуації

Історії двох порятунків у Луцьку свідчать про довіру громадян до патрульної поліції.

Спочатку по допомогу звернувся молодий чоловік з інформацією про те, що його батько занедужав і не відповідає на дзвінки. Також заявник додав, що його тато перебуває у будівельному вагончику.
Патрульні поліцейські негайно відчинили вагончик. Як виявилось, дуже вчасно, адже громадянин уже був непритомний. Він дихав важко і з хрипами, очевидно, вночі у нього стався напад.
Правоохоронці повернули чоловіка набік та підтримували у такому положенні, аби той не захлинувся. За кілька хвилин прибули медики, які надали допомогу потерпілому та шпиталізували його.

photo_2017-09-24_10-53-51

А ввечері патруль помітив дівчину, яка зупиняла попутні автомобілі. Поліцейські поцікавились, чому вона перебуває сама пізньої пори, чи не потрібна їй допомога. Спочатку дівчина мовчала, але потім розповіла, що без грошей і документів приїхала до Луцька з Локачинського району на зустріч із хлопцем. Дістатись назад самостійно дівчинка не могла, переночувати не мала де, батьки також не могли її забрати. Тож патрульні доставили підлітка додому. З дівчиною та батьками провели профілактичну бесіду.

photo_2017-09-24_10-53-51 (2)