Патрульні Миколаєва повернули жінці онуків, яких відібрав у неї колишній співмешканець доньки.

Зі слів заявниці, чоловік довго стукав у двері, а потім вибив їх та відібрав у неї 3-річного і 3-місячного онуків.

Жінка похилого віку розповіла патрульним, які прибули на виклик, що до неї прийшов колишній співмешканець доньки та хотів забрати дітей. Але жінку стривожило, що чоловік мав явні ознаки алкогольного сп’яніння. Вона зачинила двері та відмовилась віддавати малечу. Тоді непроханий гість почав гупати у двері, поки вони не відчинились. Він забрав дітей віком 3 роки та 3 місяці і зник з ними.

Невдовзі правоохоронці виявили схожого за описом чоловіка з дітьми. Під час спілкування з громадянином патрульні звернули увагу на той факт, що він дійсно має ознаки алкогольного сп’яніння. Поліцейські повідомили 34-річного чоловіка, що дітей потрібно повернути бабусі.

Віддавши малечу, зловмисник почав поводитись неадекватно, тож до нього застосували спецзасіб кайданки. За вчинення хуліганських дій правоохорнці склали на правопорушника адмінматеріали та, викликавши йому адвоката, доставили його до районного суду. Розглянувши зібрані матеріали, суд призначив йому покарання у вигляді адмінарешту на термін 5 діб.

21743150_710823962462146_4204765058510299078_n