За нічну зміну столичні патрульні неодноразово виявляли у громадян речовини, схожі на наркотичні

Виявлені речовини вилучили та направили на експертне дослідження.

На вулиці Заболотного патрульні відпрацьовували виклик про хуліганство та зупинили автомобіль Daewoo Nubira для перевірки осіб по орієнтуванню. У салоні авто, а також у водія та пасажирів поліцейські виявили згортки фольги з порошкоподібною речовиною, схожою на наркотичну.

наркотики 4

Інший випадок стався на вулиці Вікентія Беретті. Там патрульні зупинили громадянина, який поводився підозріло у присутності поліцейських та виявили у нього тканину просякнуту невідомою їдкою, ймовірно, наркотичною речовиною.

Згорток фольги з білою порошкоподібною речовиною та пакет з рослинною речовиною, схожими на наркотичні, виявили правоохоронці у громадянина на перетині вулиць Милославської та Радунської.

наркотики 1

Тим часом інший екіпаж зупинив авто Daewoo Nexia за кермом якого перебував водій з явними ознаками наркотичного сп’яніння. Провівши поверхневу перевірку чоловіка, патрульні виявили пакет з порошкоподібною, ймовірно, наркотичною речовиною білого кольору. Сам водій зазначив, що виявлена речовина є амфетаміном, який він придбав для власного вжитку.

наркотики 3

На зупинці громадського транспорту, що на проспекті Лісовому, інспектори виявили у підозрілого громадянина таблетки невідомого походження. А під час патрулювання на проспекті Правди патрульні зупинили транспортний засіб ЗАЗ Lanos. У салоні авто, під час перевірки, виявили 9 пакетів з порошкоподібною речовиною білого кольору, схожою на наркотичну.

У всіх випадках на місце викликали слідчо-оперативну групу для подальшого з’ясування обставин.

наркотики 2

наркотики 5