“Сусідська варта” крокує Україною! Цього разу проект стартував у Кременчуці.

З ініціативи патрульної поліції 12 вересня відбулася перша спільна робоча нарада щодо взаємодії правоохоронних органів, громадськості та органів місцевого самоврядування. На зустрічі відбулась презентація проекту “Сусідська варта”, покликаного вдосконалити взаємодію з містянами заради підвищення безпеки нашого з вами спільного простору.

photo_2017-09-12_18-11-10

Участь у нараді взяли представники міської ради, ОСББ, Управління патрульної поліції та Кременчуцького відділу поліції Головного управління Національної поліції у Полтавській області, а також представники ЗМІ та громадські діячі.

“Ми готові до нових форм співпраці, відкриті для спілкування, зацікавлені у тісній взаємодії та готові почути проблеми, що цікавлять мешканців міста”, — наголосив начальник Управління патрульної поліції у місті Кременчуці Вячеслав Деркач.

photo_2017-09-12_18-11-03

Під час презентації проекту “Сусідська варта” інспектор зі зв’язків з громадськістю Крамаренко Ярослава наголосила, що існування такого проекту та його реалізація можлива за умови активної участі та зацікавленості громадян у створенні безпечного простору у місцях свого проживання.

Давайте разом робити життя більш безпечним і цікавим!

photo_2017-09-12_18-11-07