Патрульні всієї країни отримали відзнаки й нагороди за участь в АТО й сумлінну роботу .

Усі досягнення й успіхи під час служби наших патрульних заохочуються державою і керівництвом патрульної поліції.

11 серпня начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков особисто вручив відомчі заохочувальні відзнаки Міністерства внутрішніх справ України та Відзнаки Президента України “За участь в АТО” патрульним поліцейським з різних міст країни. Всього відзнаки отримали 35 патрульних поліцейських.

“Такий захід у нас відбувається уже не вперше — ми щомісяця подаємо на нагородження співробітиників, які досягли успіхів у службі. Наприклад, тих, кому вдалось затримати вбивцю чи врятувати людське життя. Я дуже радий, що такі люди працюють у нашій команді. У нас багато гідних співробітників, які виконують просту, але дуже небезпечну роботу. Бажаю вам терпіння й витримки”, — звернувся до поліцейських Євгеній Жуков.

А зараз — історії про трьох з нагороджених патрульних.

Лейтенант поліції Антон Сидоренко очолює роту одного з батальйонів патрульної поліції Києва. Під його керівництвом з початку 2017 року патрульні роти відпрацювали 30 291 виклик, склали 1376 протоколів про адмінправопорушення, винесли 6 330 постанов у справах про адмінправопорушення. Оформили 1087 ДТП. Під умілим керівництвом Антона розкрито 9 розбоїв, 40 грабежів, 160 крадіжок, евакуйовано 235 транспортних засобів, виявлено 37 випадків незаконного зберігання зброї, виявлено 88 випадків незаконного зберігання наркотичних речовин, виявлено 71 особу в розшуку, розшукано 29 автомобілів. Антон Сидоренко подбав про ефективний моніторинг роботи поліцейських — впровадив зручну систему електронної звітності підлеглих та реєстрації матеріалів у підрозділі.
29 березня 2017 року Антон виявив 4 чоловік, що можуть бути причетними до розбою — їх підозрюють у нападі з ножем на 3 неповнолітніх. Їх вдалось затримати завдяки тому, що Антон швидко організував блокування потрібної території та підключив додаткові екіпажі патрульної поліції.

Капітан поліції Андросов Дмитро служить в лавах патрульної поліції у Кривому Розі. Кілька разів Дмитро проявив гарну фізичну підготовку та силу духу під час затримання злочинців, що можуть бути причетними до двох різних злочинів — жорстокого вбивства пенсіонерки, а також до вбивства учениці 2 класу, що заступилась за матір.

Ще один поліцейський, якого відзначили — капітан поліції Козоріз Віталій, що служить у лавах столичної патрульної поліції. 7 червня 2017 року Віталій затримав чоловіка, якого підозрюють у пораненні громадянина ножем.

Завдяки патрульним, які щодня ризикують своїм життям заради безпеки громадян, ми постійно чуємо вражаючі історії про порятунки безпорадних дітлахів, людей, що потрапили в ДТП, про затриманих убивць, грабіжників, насильників. Самовідданість поліцейських і прагнення зробити життя українців безпечнішим просто вражає! Удачі й здоров’я вам, хлопці!

photo_2017-08-12_11-08-06

photo_2017-08-11_12-09-36

photo_2017-08-11_12-09-30

photo_2017-08-11_10-08-06