Вночі зловмисники викрали з автомобіля документи, гроші та цінні речі.

Відчинений автомобіль невідомі намагалися викотити з території подвір’я.

О пів на п’яту ранку патрульні поліцейські отримали повідомлення про намагання невідомими викрасти автомобіль у дворі будинку по вулиці Чумаченко. За інформацією заявника невідомі котили автомобіль у напрямку виїзду з території подвір’я.

Правоохоронці почали відпрацьовувати визначену територію. Неподалік від зазначеного будинку ними виявлено автомобіль Volkswagen Passat із відчиненими дверцятами. Невідомі чоловіки щось діставали з багажника та салону авто.

Побачивши патрульних, хлопці намагалися утекти у різних напрямках. Одного з утікачів поліцейськи затримали. Пояснити чий це автомобіль та що він біля нього робив, чоловік відмовився.

Під час поверхневої перевірки затриманого правоохоронці виявили пінцет та зв’язку ключів. На місце події прибула слідчо-оперативна група.

Під час візуального огляду салону автомобіля поліцейські виявили зламаний кожух колонки керма, вирвані та скручені дроти запалювання.

Пізніше патрульні зв’язалися із власником автомобіля, який підтвердив що з автомобіля викрадено паспорт громадянина України, гроші до 300 гривень та магнітолу.

photo_2017-08-10_10-26-20

photo_2017-08-10_10-26-22

photo_2017-08-10_10-26-19