Під час затримання супутниця водія використала газовий балончик по відношенню до патрульного поліцейського.

Перебуваючи у стані сильного алкогольного спяніння, жінка поводила себе агресивно по відношенню до правоохоронців.

Близько 3 години поночі у Хортицькому районі екіпажем патрульної поліції було зупинено автомобіль Nissan X-Trail. Стиль керування авто викликав у поліцейських підозру щодо неадекватної поведінки водія. Правоохоронці не помилилися, навіть зовні було зрозуміло, що чоловік, 1965 р.н. у стані алкогольного сп’яніння.

Але він був не сам. Його пасажирка 1976 р.н., котра теж була добряче напідпитку. Під час складання протоколу почала вести себе неадекватно, брутально лаялась, погрожувала правоохоронцям, а потім дістала із сумки газовий балон “Терен-4” та використала його в обличчя одному з інспекторів. По відношенню до правопорушниці було застосовано спец.засіб “Кобра”, за допомогою прийому рукопашного бою, невгамовану особу довелося повалити на землю із загибом рук за спину та одягти кайданки.

Але на жінку це справило враження лише частково, вона продовжувала лаятись і погрожувати. Патрульні викликали ще один екіпаж, було зупинено авто із громадянами, що погодились бути свідками у проведенні освідування на прилад “Драгер” водія. На місце події прибула слідчо-оперативна група. Постраждалого поліцейського доставлено до міської лікарні м. Запоріжжя, де йому поставлено
«діагноз хімічний опік очей».

5982f7dcafb34_photo_2017-08-03_13-10-48 (1)