Ймовірного зловмисника, що вдався до шахрайства та пограбував пенсіонерку, затримали патрульні в Запоріжжі

Невідомий чоловік за допомогою шахрайських дій пограбував 78-річну жінку. Подія сталася в одному з будинків на вулиці Дунайській вдень 10 липня.

Патрульні з’ясувати, що в квартиру пенсіонерки подзвонив незнайомець та повідомив, що її син потрапив у біду, мовляв, потрібно заплатити гроші, інакше сину загрожує кримінальна відповідальність.

запоріжжя 1

Жінка впустила невідомого в помешкання й взялася діставати зі схованки гроші. Зловмисник не став чекати, поки потерпіла віддасть йому кошти, а просто вихопив усі заощадження та втік. Жінка почала кричати, її почули сусіди, які й викликали поліцію. Зі слів сина потерпілої, який згодом прибув на місце, зловмисник поцупив 160 000 гривень, 82 000 американських доларів та 3 000 євро.
Від мешканців будинку охоронці порядку дізналися: грабіжник все ще переховується в приміщенні.

запоріжжя 2

Інспектори перевірили будинок й на горищі виявили невідому особу. Чоловік намагався втекти, але патрульні оперативно затримали його. Під час спроби втекти ймовірний грабіжник пошкодив собі голову, тож патрульні надали йому домедичну допомогу.

У затриманого інспектори виявили пакет з грошима. На місці працювала слідчо-оперативна група, яка тепер з’ясовуватиме усі обставини справи.

запоріжжя 3