Небезпечно маневрував на дорозі й виїжджав на зустрічну смугу: у Львові патрульні зупинили нетверезого водія-порушника

У ніч на 30 червня на трасі Львів – Краковець патрульний екіпаж помітив автомобіль Fiat, водій якого небезпечно маневрував на дорозі та виїхав на зустрічну смугу, цим самим наражаючи на небезпеку інших учасників дорожнього руху. Поліцейські порушника зупинили.

“Ми одразу помітили в нього ознаки алкогольного сп’яніння — він не міг нормально говорити та ледве тримався на ногах. Водії автомобілів, які проїжджали повз нас, дякували, адже порушник своїми діями загрожував іншим учасникам руху”, — розповідають патрульні поліцейські.

52-річний водій пройшов тест на стан сп’яніння. Алкотестер показав результат — 1,75 проміле алкоголю в крові чоловіка. На водія склали протокол за керування у стані спяніння. На місце приїхав тверезий колега водія, якому і передали право керування авто Fiat.

Шановні водії, алкоголь сповільнює реакцію, впливає на свідомість та сприйняття реальності. Сідаючи за кермо у стані сп’яніння, ви стаєте небезпечними не лише для себе, а й для оточуючих! Бережіть себе, на вас чекають вдома!