У столиці презентували он-лайн сервіс для комунікації поліції та киян

Хочете дізнатись більше про власну безпеку чи особисто поспілкуватись зі своїм дільничним інспектором? У такому разі маємо для вас чудову новину — створено зручний та корисний сайт, що допоможе вам поставити поліції питання та отримати відповідь-роз’яснення, позначити на інтерактивній мапі місця, що становлять небезпеку району, вулиці чи двору, більше дізнатись про права та обов’язки поліцейських та громадян. Наступний етап цього проекту навіть дозволить вам віртуально познайомитись зі своїм дільничним інспектором.

Усе це стало можливим завдяки співпраці патрульної поліції з громадською організацією “Київ Мрії” (інтернет-видання DreamKyiv) за підтримки міжнародного фонду “Відродження”.

Окрім представників поліції, відповіді на питання користувачів також надаватимуть кваліфіковані юристи: фахівці Четвертого київського міського центру з надання безоплатної правової допомоги та спеціалісти юридичних клінік Національної академії внутрішніх справ України. До відповідей на питання стосовно роботи комунальних підприємств залучені представники “Контактного центру міста Києва 1551”.

“Особливо перевагою сервісу є те, що тепер громадяни можуть у зручний та сучасний спосіб отримати відповіді на запитання, що їх турбують, а також запропонувати власне рішення проблем, адже безпека — відповідальність кожного”, — пояснює один із учасників проекту, співробітник патрульної поліції Олексій Зіборов.

Скористайтесь сервісом уже зараз за посиланням http://dreamkyiv.com/vzaemodiya-policii-ta-gromady/, а про розвиток напрямку взаємодії поліції та громади (community policing) можете дізнатись на сторінці “Безпечна громада” у Facebook https://www.facebook.com/bezpechna.gromada/.

Увага! Сервіс не є аналогом служби 102 та призначений для вирішення не оперативних питань.

Screenshot_3-640x418