У столиці патрульні затримали ймовірного розбійника

Повідомлення про розбійний напад на проспекті Правди патрульні отримали 14 травня, близько 18-ї години. Заявник розповів, що невідомий вдарив його по голові й він втратив свідомість, а коли отямився — виявив відсутність мобільного телефону. Прикмети нападника та напрямок у якому той втік патрульним повідомили очевидці.

photo_2017-05-15_11-45-11

Охоронці порядку почали відпрацьовувати прилеглу територію й незабаром на вулиці Світлицького зупинили чоловіка, схожого за орієнтуванням. Під час поверхневої перевірки у нього виявили телефон, подібний до того, який відібрали у заявника. Громадянин намагався розбити пристрій та кинув його на землю.

Ймовірного розбійника охоронці порядку затримали, застосувавши до нього спецзасіб — кайданки. Причетність чоловіка до даного злочину підтвердили заявник та очевидці.

photo_2017-05-15_11-45-14

Потерпілому патрульні поліцейські викликали швидку допомогу, лікарі якої попереднього діагностували у чоловіка закриту черепно-мозкову травму та підозру на струс мозку, але від шпиталізації він відмовився.

Затриманого доставили до відділку поліції для з’ясування усіх обставин справи. На місці працювала слідчо-оперативна група Подільського відділку поліції.

photo_2017-05-15_11-45-06