Патрульна поліція разом з іншими службами повністю перевірила автодороги й вулиці населених пунктів усієї країни

З 17 квітня до 3 травня 2017 року в країні відбувалась “весняна ревізія” — патрульні поліцейські й інші відповідальні служби провели комісійний огляд вулично-шляхової мережі та автомобільних доріг.

Перевірку, що покликана покращити стан доріг, а отже й рівень життя громадян, проводила патрульна поліція України спільно з балансоутримувачами вулично-шляхової мережі та автомобільних доріг, представниками служби автодоріг, представниками органів місцевого самоврядування, власниками залізничних переїздів.

Зокрема, патрульні поліцейські здійснили такі заходи для протидії дорожньому недбальству: вручили 62 вимоги для покращення стану автомобільних доріг державного значення, склали 23 адміністративні матеріали за неналежне утримання автодоріг, а також направили 20 інформацій про недоліки, що необхідно виправити.

Так само попіклувались патрульні поліцейські і про стан вулиць населених пунктів, а саме: вручили 438 вимог, склали 161 адміністративний матеріал і направили 86 інформацій до відповідних органів.

Під час комісійного огляду вулично-шляхової мережі та автомобільних доріг найбільший результат по кількох пунктах продемонструвала патрульна поліція Рівного — тут склали найбільше адміністративних матеріалів і вручили найбільшу кількість вимог серед усіх міст.

Ми впевнені, що ці заходи суттєво допоможуть впоратись із проблемою аварійно-небезпечних ділянок на дорогах.

photo_2017-01-08_12-10-25