Рік навчання, досвіду та випробувань: патрульна поліція Кременчука відзначила першу річницю роботи

27 лютого в Управлінні патрульної поліції Кременчука відбулися урочисті заходи з нагоди першої річниці роботи.

photo_2017-02-28_11-05-37

Вітали охоронців порядку начальник Департаменту патрульної поліції Євгеній Жуков, керівники правоохоронних структур Полтавщини, колеги з інших областей, представники влади та кременчужани.

photo_2017-02-28_11-05-46

“Дякую жителям міста за довіру до патрульної поліції та підтримку. Бажаю, щоб кожен поліцейський повертався зі служби додому цілим і неушкодженим. Ви повинні знати й розуміти, що поваги за гроші не купиш”, — сказав у вітальній промові Євгеній Жуков.

Під час урочистостей патрульних нагородили грамотами та подяками від Департаменту патрульної поліції та виконавчого комітету Кременчуцької міської ради.

photo_2017-02-28_11-05-42

“Ми й надалі будемо зростати, вдосконалюватись та ефективно виконувати свій обов’язок, забезпечувати правопорядок і спокій у місті. Переконаний, що патрульна поліція Кременчука виправдала довіру жителів міста. Маємо спільну мету – зробити Кременчук одним з найкращих міст нашої країни!”, — наголосив начальник Управління патрульної поліції Кременчука Вячеслав Деркач.

До привітань долучилися заступники начальника Головного управління Національної поліції у Полтавській області Сергій Альошкін та Денис Захарченко, а також мер Кременчука Віталій Малецький.

photo_2017-02-28_11-06-06