В Одесі патрульні затримали неадекватного водія-порушника, що без шини на колесі втікав від патруля

Вранці 20 січня до інспекторів патрульної поліції звернулись перелякані громадяни та заявили про неадекватного водія автомобіля Toyota Land Cruiser на автодорозі Мелітополь-Одеса: “З ним щось не так: він кілька разів підрізав інших водіїв, що мало не призвело до ДТП”. Також заявники повідомили, що чоловік може бути озброєний. Інформацію про це передали іншим патрулям.

photo_2017-01-20_15-14-24

Описаний автомобіль патрульні незабаром помітили на під’їзді до міста. Інспектори також побачили, що в автомобілі Toyota Land Cruiser спрацювали подушки безпеки, натомість бракує шини на одному з коліс. Жодні вимоги про зупинку не діяли на водія і він продовжував рух, тож патрульним довелось переслідувати автомобіль.

Екіпажі заблокували втікача на проспекті Добровольського. Жодних документів чоловік не мав. Його оглянули лікарі швидкої медичної допомоги. “Медики сказали, що ознаки сп’яніння в цього водія відсутні, але він перебуває у шоковому стані”, — розповів один із поліцейських.

Патрульним вдалось встановити особу водія. На нього склали 2 адміністративні матеріали: за ст. 122-2 (Невиконання вимог про зупинку) КУпАП, а також за ст. 122 (Порушення ПДР) КУпАП.

Потім порушника передали слідчо-оперативній групі, що буде розбиратись в обставинах цього інциденту.

Як усе відбувалось, дивіться на відео з боді-камер патрульних.

photo_2017-01-20_15-14-53