У Кременчуці затримали підозрюваних у розбої, один з яких погрожував патрульним застосувати гранату

9 листопада, близько 12-ї години ночі, службі 102 надійшло орієнтування на осіб, що скоїли розбійний напад у Полтаві, та опис їхнього автомобілю. Також повідомлялось, що за день до того ці троє чоловіків вдерлись до квартири та під погрозами предметом, схожим на зброю, відібрали гроші в господарів.

photo_2016-11-09_11-49-42

Схожий за описом ВАЗ-2115 інспектори побачили на вулиці Вадима Пугачова, близько 5-ї години ранку. Про це повідомили всім екіпажам

На перехресті вулиць Гранітної та Лікаря О. Богаєвського патрульні заблокували цей автомобіль. Пасажира затримали одразу, а от водій почав опиратись законним вимогам інспекторів — вихопив предмет, схожий на гранату, та пригрозив: “Облиште мене, інакше я її застосую”.

zzzz

Зважаючи на це, полісмени зв’язались із представниками Управління СБУ в Полтавській області, а також викликали слідчо-оперативну групу Кременчуцкого відділу поліції й швидку.

Шляхом переговорів водія ВАЗ-2115 переконали відмовитись від злочинних намірів, після чого його затримали. Під час поверхневої перевірки в чоловіків виявили 3 підозрілих предмета — попередньо, це 2 пістолети та граната Ф-1. Тепер по цій події ведеться слідство.

photo_2016-11-09_11-49-30