В Департаменті патрульної поліції відбувся захід присвячений набору до патрульної поліції

В понеділок в медіа-центрі Департаменту патрульної поліції відбувся захід присвячений набору до патрульної поліції Кривого Рогу, Сарн (Рівненська область) та Умані (Черкаська область).

У заході взяли участь заступник Голови Нацполіції Олександр Фацевич, перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький та заступник началька Департаменту патрульної поліції Вадим Зеленський.

Як відзначив Олександр Фацевич, це перший етап створення дорожньої патрульної поліції, яка почне функціонувати на ділянці трас Київ-Варшава та Київ-Одеса.

“Щоб запустити повністю роботу дорожньої патрульної поліції, ми плануємо створити – це буде окремий підрозділ в Департаменті патрульної поліції – штат співробітників, який безпосередньо забезпечуватиме безпеку на дорогах (це без апарату), понад 2000 співробітників”, – повідомив Фацевич.

За його ж словами зараз кількість поліцейських, які забезпечують безпеку на дорогах, менша в двічі, ніж кількість співробітників ДПС і ДАІ в Україні на початок 2015 року.

“Нині ми переходимо з кількості в якість, я думаю на кінець наступного року, дорожня патрульна поліція буде працювати в повну силу”, – запевнив заступник Голови Національної поліції.

img_6577

Перший заступник начальника Департаменту патрульної поліції Олексій Білошицький додав, що етап подачі анкет триватиме з 17 жовтня до 7 листопада.

“Вік для кандидатів – від 21 до 35 років. Обов’язкова наявність посвідчення водія категорії Б, повна загальна середня освіта або вища освіта і можливість несення служби в будь-якому місті України виходячи із службової необхідності”, – наголосив Олексій Білошицький.

img_6582

Отже, запрошуємо всіх охочих до участі в конкурсі та чекаємо на ваші анкети.