У Києві патрульні затримали порушника, який віз 56 пакетиків із порошком невідомого походження

У ніч на 28 вересня Daewoo Nexia врізався у припаркований на проспекті Героїв Сталінграду автомобіль. Це помітили перехожі й зетелефонували службі 102.

foto1

На місце події негайно прибув патрульний екіпаж. Очевидці розповіли: бачили, як винуватець ДТП вибіг з авто та втік. Полісмени затримали схожого за прикметами чоловіка в дворах неподалік. Очевидці впізнали у ньому того, хто був за кермом Daewoo Nexia.

Жодних документів із собою чоловік не мав, натомість мав ознаки наркотичного сп’яніння. Його особу інспектори перевірили за базою даних. Виявилось, що чоловік уже мав проблеми із законом, зокрема, пов’язані зі ст. 309 ККУ (Незаконні операції з наркотичними засобами без мети збуту). У зв’язку з цим у патрульних виникли підозри, що в автомобілі винуватця ДТП можуть бути наркотики.

Під час поверхневої перевірки, в присутності понятих, у салоні авто виявили пігулки, 3 пакетики з рослинною речовиною та 56 пакетиків із невідомим порошком. На місце події викликали слідчо-оперативну групу.

Чоловік пройшов освідування на стан сп’яніння у медичному закладі. Відповідно до результату аналізу з’ясується, чи складуть на 38-річного водія протокол за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння). На чоловіка склали адміністративні матеріали за ст. 124 (Порушення ПДР) та за ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП.

38-річного порушника передали слідчим Оболонського відділку поліції. Його автомобіль евакуювали на штрафмайданчик.