В Києві завершився Кубок Департаменту патрульної поліції з міні-футболу

Змагання з міні-футболу серед патрульних поліцейських відбувався в три етапи. В регіональних відбіркових змаганнях взяли участь 26 команд Управлінь та збірна апарату Департаменту. Команди приймали міста Одеса, Львів, Дніпро та Київ.

За результатами відбору, до фінальних змагань потрапили вісім найкращих команд: Миколаїв, Львів, Чернівці, Київ, Дніпро, Кременчук, Рівне та збірна апарату Департаменту. З команд сформували дві групи, перші та другі команди яких зійшлися в протистоянні у півфіналі та фіналі.

IMG_5619

В завершальному матчі між командами Дніпра та Миколаєва перемогу здобули останні. Друге та третє місце посіли команди з Дніпра та Львова.

Представник Миколаєва Король Юрій став кращим гравцем турніру. Кращим голкіпером визнали представника Дніпра — Тура Віталія. Звання кращого бомбардира, який забив сім м’ячів, отримав дніпрянин — Зайцев Владислав.

IMG_5652

Як зазначив очільник суддівської колегії та координатор змагань Бадрі Гогохія: “Планується кожен рік проводити подібні турніри. Цей перший, присвячується річниці запуску патрульної поліції. Також планується провести зимовий турнір, що відбуватиметься в залі”.

Турнір з міні-футболу згуртовує колективи Управлінь та налагоджує зв’язки між містами. А враховуючи, що деякі учасники займалися футболом професійно, то змагання виявилися насиченими.

IMG_5735

Загалом в змаганням взяли участь близько трьохсот осіб. Представниками команд були не лише чоловіки, а й дівчина з команди Чернігова.

IMG_5755