Патрульна поліція Борисполя відзвітувала про 100 днів роботи

21 липня відбулась конференція присвячена звіту патрульної поліції за 100 днів роботи.

IMG_20160725_114538

Під час заходу т.в.о. начальника управління Майя Бреславська розповіла про результати роботи патрульних. За короткий термін патрульні опрацювали 6443 події. Склали 3562 адміністративних матеріали, провели 4091 профілактичну бесіду.

Під час служби патрульні отримували травми та стикались з неординарними випадками. А от “селфі з копом” у Борисполі популярне радше серед дітей, зазначив т.в.о. заступника командиру батальйону Олександр Губський.

Про процедуру сплати штрафів розповіла т.в.о. начальника сектору адміністративної практики Ліана Левченко. Під час доповіді, вона акцентувала увагу на тому, що квитанції про сплату штрафів бажано надавати до управління патрульної поліції.

Як підсумок, Бреславська зазначила : “Ситуація в місті контрольована, особовий склад – дієвий та спроможний до виконання службовх завдань. Метою кожного поліцейського є зробити місто безпечним. Вони докладають максимум зусиль для цього. Я вірю у свій особовий склад та пишаюсь ним. Мені б дуже хотілось, щоб і бориспільці довіряли патрульним, від цього дуже багато залежить!”