Командири патрульної поліції пройшли курс лідерства

За фінансової підтримки Уряду Канади, у рамках ініціатив зі сприяння реформі патрульної поліції в Україні 89 командирів батальйонів та їхні заступники з різних міст України пройшли курс “Основи лідерства”.

imgonline-com-ua-compressedq1ahKasWg0lb

Патрульних навчали комунікувати з особовим складом, управляти конфліктами та стресами, керувати операціями в умовах критичних подій. Координували процесом фахівці з понад 34-річним досвідом роботи у підрозділах поліції Канади: старший радник канадського проекту, у минулому старший інтендант королівської кінної поліції Канади Джоу Мікаель МакАллістер і старший тренер з поліцейських дисциплін, в минулому суперінтендант Королівської кінної поліції Канади Гарс Патерсон.

Окремі лекції присвятили ролі жінок у поліції та взаємодї охоронців порядку з громадою. Їх провели представниці Консультативної місії ЄС в Україні (EUAM) Наталія Шустер і Ніна Лінде Тель.

“Ви керуєте процесами; ви є лідерами для людей”, — наголосив Джоу МакАллістер, звертаючись до патрульних.

imgonline-com-ua-compressed6YAXGo1GVBnd

Навчання провели у Києві, з 30 травня по 3 червня та з 6 по 10 червня.

Патрульна поліція вдячна канадським партнерам за підтримку та наголошує: ми постійно вдосконалюємось, набуваємо нових знань та вмінь, щоб відповідати вашим сподіванням та довірі до нас!

imgonline-com-ua-compressedwWMshFNllLP5