ПРЕС-АНОНС: У патрульній поліції презентують покращення Центру обслуговування громадян

До уваги представників ЗМІ!

У Департаменті патрульної поліції презентують сервісні покращення в Центрі обслуговування громадян. Також працівникам декількох відділів Управління патрульної поліції у Києві вручать сертифікати учасників тренінгу з удосконалення комунікаційних навичок та стресостійкості під час опрацювання звернень та скарг громадян. Їх навчили запобігати конфліктним ситуаціям й вирішувати їх під час надання адмінпослуг відвідувачам.

Заняття проводили представники відділу належного врядування Консультативної місії Європейського Союзу в рамках проекту “Підвищення якості послуг зали прийому громадян Управління патрульної поліції”.

У заході візьмуть участь:

Дмитро Євдокимов
Заступник начальника Управління патрульної поліції міста Києва

Кястутіс Ланчінскас
Голова Консультативної місії Європейського Союзу

Олександр Фацевич
Заступник Голови Національної поліції

Євгеній Жуков
Начальник Департаменту патрульної поліції України

Олексій Білошицький
Заступник начальника Департаменту патрульної поліції

Також передбачений брифінг для представників ЗМІ.

Захід відбудеться у середу, 25 травня, о 17:30 в медіа-центрі Департаменту патрульної поліції України за адресою: вул. Народного ополчення, 9.

Акредитація
Заявки на акредитацію надсилайте, будь ласка, на електронну скриньку press@patrol.police.gov.ua з повними контактами представника ЗМІ (ПІБ, посада, повна назва ЗМІ, програма чи відділ) або підтвердіть участь у заході за телефоном 098 09 99 748.