У Києві патрульні застали на даху автомобіля буйну вагітну жінку

Очевидці викликали патрульних, коли на проїжджу частину Чоколівського бульвару вибігла вагітна жінка й кинулась під колеса. Подія трапилась у четвер, 5 травня, приблизно о 17 годині.

Коли полісмени прибули на місце, то побачили вказану громадянку верхи на Toyota Rav4, яку та зупинила посеред дороги. Вона постійно кричала та погрожувала оточуючим. Поряд стояла спантеличена водій Toyota.

Раптом жінка зіскочила з чужого автомобіля та знов кинулась би на дорогу, якби її не зупинили патрульні. Вони викликали медиків, а самі взялись заспокоювати громадянку. Вона весь час виривалась та намагалась утекти, на контакт з охоронцями порядку не йшла.

Незабаром приїхала швидка психіатрична допомога. Виявилось, що це не перша зустріч жінки з психіатрами — за попередньою інформацією, лікарі підозрюють, що вона хвора на маніакально-депресивний синдром. До слова, 23-річна громадянка перебуває на 31 тижні вагітності.

Жінку відвезли до київського міського психоневрологічного диспансеру на вулицю Фрунзе. Патрульні повідомили про подію родичів громадянки.

woman2