У Луцьку — новий керівник патрульної поліції

Нового начальника Управління патрульної поліції у Луцьку представили патрульним та журналістам. Це відбулось у середу, 20 квітня.

vov

Ним став лейтенант поліції Олександр Вовченко.

Участь у заході взяли заступник голови Національної поліції України Олександр Фацевич, тимчасово виконуючий обов’язки начальника ГУ Національної поліції у Волинській області Петро Шпига, Луцький міський голова Микола Романюк, патрульні поліцейські та особовий склад управління.

Олександр Фацевич зазначив, що новий керівник до призначення був командиром батальйону та професійно виконував свої обов’язки, постійно контактував з патрульними. Позитивно зарекомендував себе під час роботи в патрульній поліції Києва і Харкова.

Роботу патрульної поліції Луцька Олександр Фацевич назвав однією з найкращих в Україні та подякував усім працівникам за злагоджену діяльність і гарні результати.

За дослідженнями канадських експертів, лучани найбільше довіряють саме патрульній поліції — зазначив міський голова Микола Романюк. Він додав: працівники реагують на кожен виклик, працюють безпосередньо з кожною людиною та не стоять осторонь жодної проблеми.

Попередній начальник Антон Цюцюра очолив Управління патрульної поліції у Кіровограді.