ОНОВЛЕНО: Поблизу метро Дорогожичі трапилась автопригода за участю патрульного автомобіля

Екіпаж патрульної поліції їхав на виклик про дорожньо-транспортну пригоду без потерпілих за участю 2 машин.

У вівторок, 19 квітня, на вулиці Олени Теліги, 2 жінки перебігали дорогу у невстановленому місці: у результаті одна з них, 58-річна киянка, потрапила під колеса патрульного Renault Duster, який рухався із увімкненими проблисковими маячками.

Унаслідок дорожньо-транспортної пригоди жінка отримала тілесні ушкодження. Інспектори надали постраждалій домедичну допомогу, викликали швидку та супроводили її до лікарні.

Подію зареєстрували належним чином. На місці працює слідчо-оперативна група Шевченківського відділку поліції, фахівці Головного управління Національної поліції у Києві. Зараз проводять огляд місця події, встановлюють всі обставини та причини автопригоди.

За уточненою інформацією, постраждала переходила дорогу по пішохідному переходу. На дозвільний чи заборонний сигнал світлофора йшла жінка — встановить слідство.

Зараз патрульних-учасників події відсторонили від несення службових обов’язків. Вони співпрацюють зі слідством та готові надавати необхідні свідчення.

У свою чергу, патрульна поліція сприятиме об’єктивному та прозорому розслідуванню цієї справи. Ми готові надавати усі необхідні матеріали та впевнені у тому, що винні понесуть покарання.

Патрульна поліція висловлює свої співчуття постраждалій та її родині й сподівається на її швидке одужання.